VIDEO TUTORIALS

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Favorite

1. Beweeg de muis over of vergroot de foto die je aan je favorieten wilt toevoegen. Klik daarna op de .GA-Create-step1GA-Create-step1.2
  2. Voer je e-mailadres in. Je e-mailadres wordt gebruikt om je favorieten in de toekomst op te halen.GA-Create-step2
  3. Selecteer de favorietenlijst waaraan je deze afbeelding wilt toevoegen. Als je meerdere lijsten hebt gemaakt, verschijnen deze hier.GA-Create-step3
  4. Je foto is nu gemarkeerd als favoriet.
  1. Klik op het -pictogram in de bovenste balk. how-do-access-favs
  2. Voer het e-mailadres in dat je eerder hebt gebruikt om de favorietenlijst aan te maken.
  3. Je moet nu zijn aangemeld bij je bestaande favorietenlijst.

Buying Prints

1. Zoek de afbeelding die je wilt kopen.
  2. Beweeg de muis over of vergroot de afbeelding. Selecteer het -pictogram. how-to-buyhow-to-buy-2
  3. Klik op het -pictogram naast de producten die je wilt kopen of aan de winkelwagen wilt toevoegen. how-to-buy-3
  4. Je kunt altijd op "Winkelwagen weergeven" of het -pictogram klikken om je winkelwagen weer te geven. how-to-buy-4

Bijsnijden is nodig voor bepaalde producten. Het is belangrijk dat je voor elke afbeelding in je winkelwagen bijsnijdt om zeker te weten dat de afdrukken kloppen.

1. Geef je winkelwagen weer door te klikken op de in de bovenste menubalk. how-to-crop-0
  2. Klik op de knop Bijsnijden bewerken om het voorbeeld van de bijgesneden afbeelding weer te geven. how-to-crop
  3. Sleep het blauwe vak op de afbeelding om de bijgesneden afbeelding aan te passen. Zorg ervoor dat belangrijke elementen niet buiten de afbeelding vallen. how-to-crop-2
  4. Klik op "Opslaan" zodra je tevreden bent over de bijgesneden afbeelding.

Tip: Als niet alles in de bijgesneden afbeelding past, selecteer je een grotere afdrukgrootte of een afdrukgrootte met een andere bijsnijverhouding.

1. Je kunt de code van je coupon of cadeaubon invoeren op de kassapagina.
  2. Zodra je op de kassapagina bent, klik je op Een coupon toepassen of Een cadeaubon toepassen in de sectie Besteloverzicht.
  3. Klik op de knop Toepassen zodra je de code hebt ingevoerd. how-to-share-individualhow-to-share-individual-2
  4. Je zou nu moeten zien dat de kortingen direct worden toegepast.

Sharing

1. Klik op de knop Delen in de bovenste menubalk. how-to-share-gallery
  2. Selecteer het social-mediaplatform waarmee je wilt delen.
  3. Er verschijnt een pop-up van je geselecteerde social-mediaplatform. how-to-share-gallery-2
  1. Zoek de afbeelding die je wilt delen.
  2. Beweeg de muis over of vergroot de afbeelding.
  3. Klik op het -pictogram. how-to-share-individualhow-to-share-individual-2
  4. Selecteer het social-mediaplatform waarmee je wilt delen.
  1. Klik op het -pictogram op de bovenste menubalk. how-do-access-favs
  2. Selecteer de knop Delen op de pagina met het favorietenoverzicht. how-to-share-favs
  3. Voer het e-mailadres van je vrienden en een persoonlijk bericht in. Als je in plaats daarvan met je fotograaf wilt delen, selecteer je het vakje "Verzenden naar fotograaf".
  4. Klik op de knop Delen. how-to-share-favs-2
  5. Je kunt de URL voor je favorietenlijst ook kopiƫren en plakken om deze te delen op social media sites. how-to-share-favs-5